Anett88 2009.11.19. 19:05

binárius est :)

 Kaptunk egy meghivást az informatikus hallgatóktól hogyha van kedvünk menjünk el az éves vacsorájukra. Természetesen mi lányok úgy döntöttünk egy lehetőséget sem hagyunk ki hogy valami jóban legyen részünk.
Este lementünk a bár elé ahol találkoztunk majd onnan mentünk kocsival a város másik felébe ahol az étterem volt. Elég sokan voltak és az étterem is teli volt velünk. Az ételeket folyamatosan hozták ki és egyik finomabb volt mint a másik, azt hiszem rég ettem ilyen sokat... Közben sangriát ittunk, hát mi mást lehetne itt. :) Vacsora közben sikerült megismernünk pár helyi szokást. Ilyen például az amikor telitöltik a poharadat, majd az egész asztal elkezd énekelni egy dal, ami arról szól hogyha nem iszod meg húzóra ami a poharadban van nem vagy az asztaltársaság része. Egy másik szokás az hogy a poharat csak a bal kézzel lehet megfogni, ha észreveszik hogy a jobb kézben van azonnal elkezdenek énekelni, hogy büntetésből meg kell inni ami benne van... Vagy a harmadik szokás amit megismertünk ha valaki böfög (igen szó nélkül bármikor :D ) akkor az a szokás, hogy mindenki rácsap a másik homlokára, de ha felteszi a kezét akkor nem lehet rácsapni... hát ez ilyen őrült, de jópofa népség.  :)

Vacsora után visszamentünk a bárba és ott beszélgettünk tovább, ittam valami fekete vodkát ami fogalmam sincs tulajdonképp misoda de jó volt. :) Persze hatalmas népszerűségnek örvendtünk a diákok körében és mindenki velünk akart beszélgetni... de sikerült is szerezni pár barátot aminek még hasznát vesszük. Végül addig maceráltak minket míg belementünk hogy elmegyünk velük bulizni is. Sulibusszal átvittek minket a szomszéd városba, ahol ki volt bérelve nekünk a hely és csak mi voltunk ott. Jót buliztunk, majd hajnalban a busz hazavitt minket. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://portugal.blog.hu/api/trackback/id/tr21537540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása