Anett88 2009.10.25. 19:52

indul a nyaraláás

 Hát ma tudtunk végre pihenni egy kicsit és lustálkodtam, nem sok kedvem volt felkelni. Kiderült hogy ítélet idő van Frankfurtban, ahol át kéne szállni Kata családjának és törölték a járatot, de szerencséjükre volt közvetlen járat Lisszabonba és arra rakták át őket, amivel csak pár órával később érkeztek.

Ez idő alatt mi még átmentünk kicsit a fiúkhoz, éés útközben nagy meglepetésünkre  találkoztunk egy nénivel aki magyarul beszélt. Nem hittük el hogy létezik ilyen hogy ebben a kisvárosban összefutunk valakivel. Beszélgettünk vele kicsit, hogy is él itt ő.
Fiúknál játszottunk kicsit playstationnal, majd ők mentek foci edzésre mi meg haza pakolni. Nagy nehezen sikerült összepakolnom, de még soha nem indultam el 1 hétre ilyen kevés cuccal, tiszta furcsa…

Sikeresen megérkeztünk a lisszaboni reptérre, ahol vártuk a többieket, s közben csodák csodájára ismét találkoztunk egy magyar párral akik nagyon megörültek nekünk és elkezdtünk beszélgetni velük, majd kiderült a lány portugál nyelvtanár és felajánlotta ha bármire szükségünk lenne ő nagyon szívesen segít. :P
Miután megérkeztek, elmentünk kocsit bérelni, hát kaptunk 1 hatalmas autót. A városból kijutni kicsit nehézkes volt, tettünk is 1 kis kerülőt, majd 1 baleset miatt sikerült kifognunk egy csúnya dugót is, de miután innen kikeveredtünk már sinen voltunk… vagyis autópályán… Autópálya után úttalan utakon mentünk mire eljutottunk a városba ahol a szállásunk volt, itt is sokat kavarogtunk, de végül akadt 1 jófej ember aki elvezetett minket.

Összességében olyan 1 óra fele érkeztünk meg, Four Seasons-ben egy apartman lakásban vagyunk ami nagyon szép, tágas szobákkal…el vagyunk ájulva, van itt minden.

Jaa és ami a legfontosabb 1 hétig magyaros kajákat fogunk enniiiiiii… :P

A bejegyzés trackback címe:

https://portugal.blog.hu/api/trackback/id/tr241474535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása