Tegnap este lefixáltuk a spanyolokkal elmegyünk Lisszabonba várost nézni. Ja várjunk csak nem itt kell kezdeni...

Tegnap este írtak nekünk egy smst hogy a bárban vannak és menjünk le. 5 perc alatt összeszedtük magunkat és indultunk le. Az ablaknál megállunk mert furcsa hangot hallunk, Kata kérdezi esik az eső? kinézek mondom hogy nem... oké..lejjebb megyünk 1 emelettel, kinézek az ablakon és látom hogy megy a locsoló.. félve kérdezem ugye nem itt kell majd kimennünk?!... kinyitom a bejárati ajtót majd azzal a lendülettel vágtam be mert megtámadott a vízsugár... 10 perc tanakodás után úgy döntöttünk csak ki kéne menni valahogy végre, Kata lekapta a topánkáját és kiszaladt én meg utánna... kicsit úgy néztünk ki mint akik a zuhany alól léptek ki, mert épp az egész udvart locsolták.. :S Nade mind1 ez megalapozta az esti hangulatot mert 1 órát röhögtünk rajta.

Szóval Lisszabon. Felkeltünk, összekészülődtünk és 11kor indultunk el. A város nagy szép, hangulatos, bár sok épületre ráférne egy kiadós renoválás de végülis ez egy mediterrán hely, mindig ez van.

Felmásztunk a Szent György várba ahonnan gyönyörű kilátás tárult elénk, ráláttunk az egész városra, megszámlálhatatlanul sok képet csináltunk. :) Elég rossz volt a 30 fokban megmászni ezt, nagyon melegünk volt. ;) :D
Ezután beültünk ebédelni egyet, majd ismét felfedező körútra indultunk. Szép, hangulatos, szűk utcák vannak csak azt nem értem mért kell mindenkinek az utcán lógatnia a fehérneműjét. :D

Hogy egy kis említést tegyek a spanyolokról is meg kell hogy jegyezzem életemben nem láttam még ilyen őrült bandát. Percig nem lehet velük unatkozni mert viccesek és mellettük egész nap szakadunk a röhögéstől, úgy hiszem a mai nap folyamán legalább 50-szer hangzott el az a mondat hogy "O my god, you are craaazy guys!!!". :) Sajnáljuk hogy holnap már hazamennek mert nem tudom mikor röhögtem már ennyit embereken, folyton megbotránkoztatnak minket különc viselkedésükkel de persze ez vicces. :)

Ma este pedig a karaoke est lesz... Úgy hiszem szép kis estének nézünk elébe mert mindneki szeret énekelni és mint említettem spanyolokkal nem lehet unatkozni. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://portugal.blog.hu/api/trackback/id/tr821443724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szöszilovesantarem 2009.10.12. 10:31:48

A locsolós jelenet hatalmas volt, úgy érkeztünk meg az Iland-be, mint akiket a zuhany alól robbantottak ki :D. A tegnapi nap meg valami egészen icredible volt, ezek a spanyolok tényleg hatalmas arcok, az utcán éneklik a focicsapat indulóját, és közben tapsolnak hozzá:D. Sajnálom, hogy ma hazamegy a banda egyik fele :(. Viszont mindent összevetve iszonyatkirályul érezzük itt magunkat!!!

arpad1983 2009.10.12. 18:11:46

Hmm....Jó Nettit olvasni olyan mintha egy könyvet olvasna, csak igazából túl rövidek a bejegyzések :D
süti beállítások módosítása