Anett88 2009.10.04. 22:19

Második napunk

 2009-10-04

 

Tegnap találkoztunk 2 erasmusos sráccal akik már régóta itt vannak kint és ők kicsit bemutatták nekünk a város, majd megbeszéltük hogy másnap elmegyünk a tengerhez. Nos felkeltem reggel és kinéztem az ablakon...hát... köd volt... na mindegy találkoztunk és elindultunk Cascais-ba… útközben már kisütött a nap és meleg lett gondoltunk nem lesz gond… de amint beértünk a városba ismét hatalmas köd lett és lement 20fokra a hőmérséklet. Azért lementünk a partra és körbenéztünk, sétáltunk kicsit...szép volt csak kár hogy nagy volt a köd. Talán 1 órát töltöttünk itt aztán elindultunk Lisszabon felé ahol találomra megálltunk valahol és elindultunk gyalog hátha találunk valamit. Ja és menetközben persz kisötött a nap és 30 fok lett. :S
Kikötöttünk egy plázában ahol megebédeltünk. Sajnálatomra sikerült megfigyelnem, hogy ez egy nagyon egészséges nép és semmi gyorskaja nincsen, csak szendvicsbár, salátás és gyümölcsös hely. Ja és mértéktelenül sok hal... SEMMI MÁS. Így kénytelen voltam szendvicset enni ebédre, hát nem esett valami jól. Utána visszamentünk a kocsihoz és kicsit kocsikáztunk, de mivel útiterv nélkül nem találtunk semmit elindultunk haza.
A suli melletti bárban még beültünk egy kólára és fény derült arra hogy itt van ingyenes wifi… :D nekünk több se kellett… elköszöntünk a fiúktól mert ők mentek esti bulira, mi meg felmentünk a szobába és kicsit beszélgettünk aztán elindultunk a bárba éshát most itt ülünk már másfél órája és keményen msn-ezünk… és ki tudja még meddig fogunk itt ülni. J Úgyis csak az üres kollégium várna minket ahol egy lélek sincsen….

Már nagyon várjuk a keddet hogy kezdődjön a suli és megteljen emberekkel és találkozzunk a társainkkal. 

A bejegyzés trackback címe:

https://portugal.blog.hu/api/trackback/id/tr451427850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása