Anett88 2009.10.04. 21:51

Utazásunk napja

 2009-10-02

 

Budapestről 14:55-kor indult a gépünk, szépen becsekkoltunk és el is indultunk időben majd 3 és fél óra volt az út ami egész tűrhető és végig is beszélgettük. Majd izgatottan vártuk a leszállást. Hát a csomagkiadást nem siették, de kikeveredtünk a reptérről és bevágódtunk egy taxiba… érdekes mód a taxióra már eleve ilyen 3 euróról indul, aztán a végén azt is felszámolja hogy ő berakta a csomagunkat..vicc.. így volt 8 euró a vonatállomásig az út. A pályaudvaron is minden simán ment, megvettük a jegyeket és már szinte szálltunk is fel… hát ez nem máv… ez szépen nézett ki belülről és gyors volt. J Ismét izgatottan vártuk vajon hol is kell majd leszállnunk de végülis sikerült a jó helyen, ahol ismét taxiba vágódtunk na ez már megint 7-8 eurónkba fájt…akkor véégre megérkeztünk a suli területére bár fogalmunk sem volt hol van a szállás ezen belül és kavarogtunk mert senki nem tud emberi nyelven. Később sikerült összefutni egy lánnyal aki beszélt angolul és elmagyarázta hova menjünk, meg is érkeztünk, átvettük a szobáinkat (felcipeltük a fél tonnás böröndöket a 2. emeletre ) és kinyitottuk a szoba ajtókat….. hát nem az várt mint amire számítottunk…egy rideg üres szoba a közepén egy ággyal és egy asztallal.. enyhén kétségbeestünk hogy ez borzasztónak is mondható, de beletörödve elkezdtünk kipakolni és mindent szanaszét dobálni hogy otthonosabb legyen. Szőnyegként plédet dobtam a földre, falra törülközőmet raktam ki dísznek és holnap biztos hogy ami mozdíthatót találok azt bizony ellopom és kidekorálom a szobámat :D  Hát saját zuhany van ami azért jó, tűrhető..legalább privát. Kipakolás után körbenéztünk mi merre van a koleszban aztán képnézegetéssel és dumcsizással ütöttük el az időt és bízva abban hogy lassan lesz itt ember rajtunk kívül is J… jaaa és a legfontosabb… keddtől lesz wifi a szobánkban…máris meg vagyok mentve :D

A bejegyzés trackback címe:

https://portugal.blog.hu/api/trackback/id/tr41427800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

martonovicstimi 2009.10.13. 17:53:43

Drága életem remélem leégett az orrod a napon a 30 az az HARMINC fokban,:) :) mondanám h itthon a hét második felére HAVAZÁST! emlegetnek.
süti beállítások módosítása